Southern England Farms Picture Southern England Farms Picture Southern England Farms Picture Southern England Farms Picture

Munka a SEF-nél

csatlakozzon a szűretelők és csomagolók egyre növekvő csapatához.

Szezonális Munkások

A SEF az egyik legnagyobb növénytermesztő Dél-Anglia területén, és rendkívül magas színvonalú a szolgáltatás. Ezért tudunk megfelelni a legmagasabb kiskereskedők - például a Sainsbury's és a Tesco - követelményeinek.

Jelenleg szezonális munkásokat keresünk, hogy csatlakozzanak csapatunkhoz, és együtt osztozhassunk sikereinken. Olyan embereket keresünk, akik keményen dolgoznak és lelkesek a széles körű munkavégzés iránt - beleértve a terepmunkát (ültetés, aratás), csomagolást, rakodást és traktorvezetést. Szeretnénk, ha megmutatná legjobb oldalát, és mi értékelnénk készségeit.


Ültetők, Aratók & Csomagolók

A szezonális terepmunkának két fő típusa van:

Ültetés. - A szezon február végétől szeptember végéig tart.

Aratás. - A szezon május közepétől novemberig tart

A szezonális munka hosszú távú lehetőségeket kínál. Az értékelést követően újra átnézzük szerződését. Mi vagyunk az iparág egyik olyan munkáltatója, amely évente állandó munkákat kínál.

Örömmel fogadjuk az idénymunkásokat mind más országokból, mint az Egyesült Királyságból. A világ számos állama közül említhetjük Litvániát, Lengyelországot, Romániát, Bulgáriát, Szerbiát, Horvátországot, Szlovéniát, Bosznia-Hercegovinát, a Macedón Köztársaságot, Montenegrót, Lettországot és Moldovát.

Traktorvezetők

A vezetőket kezdetben szezonális szerződéssel keresünk.

A több mint 60 modern traktorral végzett számos művelet - ez lesz a feladata, a traktoros szakembernek. Ha traktorvezetői tapasztalattal, vagy PA1 és PA2 típusú minősítéssel rendelkezik, akkor az előny, de nem feltétlenül szükséges.

Mindaddig, amíg érvényes járművezetői engedéllyel rendelkezik, képzést biztosítunk azokkal a feladatokkal kapcsolatban, amelyek megfelelnek az ön képességének.

Sok szezonális vezetőnk a szezon végén állandó megbízást kap.
Ön versenyképest fizetést kaphat (beleértve a túlórák díját)


Southern England Farms Tractor Drivers

Munka a SEF-nél

Legyen részese növekvő csapatunknak, akik teljesítmény alapon dolgoznak egy nagyszerű helyen…

Jelentkezzen a SEF-hez

Töltse ki a lenti űrlapot és jelentkezzen még ma

Legyen része egy remek csapatnak, és élvezze a munkát egy szórakoztató és barátságos környezetben, és az új készségek elsajátítására és új barátságok kötésére megannyi lehetősége lesz. Töltse ki az alábbi űrlapot, vagy lépjen kapcsolatba velünk közvetlenülül a SEF-hez való csatlakozással kapcsolatos további információkért.

SEF is fully compliant with GDPR. Please tick to show acceptance of our Candidate Notice which details our use of the personal data you have supplied.

Lépjen velünk kapcsolatba a 01736 850 066 -os számon vagy a jobs@sefltd.co.uk email címen.